Louis Tomlinson

 

Louis Tomlinson


Louis William Tomlinson (geboren 24 December 1991) komt uit Doncaster, South Yorkshire, Engeland. Zijn moeder heet Johannah en zijn vader is Troy. Johannah en Troy zijn gescheiden toen Louis nog jong was, en hij nam de naam aan van zijn stiefvader Mark Tomlinson. Hij heeft vier jongere stiefzusjes: Charlotte, Félicité, en de tweeling Daisy en Phoebe. Daisy en Phoebe hadden rollen als baby's in een show die Fat Friends heette. Na de show, Louis ging naar de acteerschool in Barnsley. Hij was de zesde gediplomeerde student op Hall Cross School, een uitgebreide school, en een leerling van de Hayfield School. Hij vertelde later dat hij faalde in het eerste jaar van "A levels" op de Hayfield School, "misschien omdat ik het te druk had met lol maken. Ik ging steeds uit , dat eerste jaar." Hij ging uiteindelijk terug naar Hall Cross en begon opnieuw met de A levels. Als een student op Hall Cross, begon Tomlinson met verschillende muziekproducties. 

Louis noemt de "Take That " lid Robbie Williams zijn grootste idool en inspiratie. In een interview met Now Magazine zei hij: "Ik heb altijd van Robbie gehouden. Hij is gewoon zo "cheeky", hij kan met alles wegkomen. Zijn optredens zijn ongelooflijk. We hebben bij The X Factor veel beroemdheden ontmoet, and Robbie Williams was een van de aardigsten en leuksten." Louis beschrijft Ed Sheeran, als "phenomenal." Louis Tomlinson woont op dit moment samen met Harry Styles in een appartement in Noord Londen. Tomlinson is op het moment in een relatie met Manchester University student Eleanor Calder. In 2011 vertelde Louis over de scheiding van zijn moeder Johannah en zijn stiefvader Mark. 

>> Weetjes: 
• Toen Louis z'n moeder zwanger was vroeg hij zijn moeder : " Mama hou je van de baby in je buik ? " Zijn moeder zei : " Tuurlijk hou ik van de baby in mijn buik " waarop Louis antwoord: " Waarom at je de baby dan op? " 
• Louis is het oudste lid van One Direction 
• Louis is 175 cm 
• Louis blijkt heel goed te zijn met kinderen 
• De andere leden van de band dachten dat Louis een rustige jongen was toen ze elkaar voor het eerst ontmoette 
• Aan de telefoon ... Zayn - “Hello?” ” Girly voice* Louis- “OH MY GOD ZAYN, I’M LIKE YOUR BIGGEST FAN! ” Zayn - “Hi Louis” 

• Louis droomt het meest over Harry en Niall 

LOUIS: HET MEEST ROMANTISCHE WAT IK OOIT HEB GEDAAN VOOR ELEANOR

LOUIS: Het meest romantische wat ik ooit heb gedaan voor Eleanor

Louis en Eleanor Tomlinson Calder maken het leukste koppel! En Louis weet precies hoe gelukkig hij is - hij deed iets extra speciaals voor zijn meisje.

Op de vraag wat de meest romantische wat hij ooit had gedaan voor een meisje is, zei hij: "Ik kan echt niet koken, maar de eerste gerecht dat ik ooit maakte was voor mijn vriendin, Eleanor. Ik heb kipfilet omwikkeld met ham, zelfgemaakte aardappelpuree en jus. "

Dat klinkt behoorlijk ingewikkeld is voor een man die niet kan koken! Het moet hem meegenomen leeftijden. Wat een lieve jongen!

Hij heeft ook voorgeschoteld over hoe hij en Eleanor oorspronkelijk voldaan:

"Eleanor was een vriend van Harry. Hij werkte samen met haar vriend bij de lokale bakker. Op een dag, Harry ontmoette zijn vriend, Eleanor kwam, en we elkaar ontmoetten. "

So cute! Louis en Eleanor enkel genieten van een romantische vakantie samen in het zuiden van Frankrijk, nadat hij ingepakt 1D de Amerikaanse tour.