1D Girlfriends

#01 Support Team for the 1D Girlfriends.

Hey, misschien ken je ze wel, de meest populaire boyband van dit moment, One Direction. Ze verbreken records naar records & staan in vele landen op nummer #01. Maar achter een succesvolle man, staat een lieve vrouw, toch? Juist ja. Deze blog gaat over de lieve vriendinnen van de jongens, die ze door dik en dun steunen. Deze blog is gemaakt door een Directioner, die dat gehaat op de meiden zat is. Ik zal de meiden één voor één aan jullie voor stellen. Lots of Love. 

The 1D Girlfriends

.- Danielle Peazer, the amazing girlfriend or Liam Payne.

- Eleanor Calder, the beautiful girlfriend of Louis Tomlinson.

- Perrie Edwards, the talented girlfriend of Zayn Malik.

- Taylor Swift, the wonderfull girlfriend or Harry Styles. 

 

 

 

 

 About Danielle Peazer.

Danielle Claire Peazer werd geboren op 10 juni 1988 in London, Engeland. Ze is kwart Italiaans, kwart Engels & half Guyanees. Ze is danseres van beroep en heeft ook als achtergronddanseres gedanst bij onder andere Olly Murs, One Direction, JLS, Jessie J, Leona Lewis, Kylie, Taio Cruz en LMFAO. Ze heeft een relatie met Liam Payne van One Direction. 

Payzer.

Danielle & Liam leerde elkaar kennen tijdens de X Factor, waar Danielle danseres is. Hun koppelnaam is Payzer. Na een tijdje daten ging het stelletje uit elkaar, vanwege alle haat die Danielle kreeg van Directioners. In NYC zijn ze weer samen gespot en lijkt het erop dat ze weer samen zijn. Weetjes.

- Ze heeft Niall & Zayns nummer niet. 
- Haar vrienden noemen haar Peazer in plaats van Danielle. 
- Ze denkt dat Demi Lovato briliant is. 
- Ze Harry Potter leuker dan Twilight. 
- Ze volgt alleen mensen op twitter die ze kent. 

 

 

 

 

 About Eleanor Calder.

Eleanor Jane Calder werd geboren op 16 juli 1992 in London, Engeland. Ze is een studente bij de universiteit van Manchester. Ze is enigskind en heeft gewerkt als floor model voor de kledingwinkel Hollister, maar het is onbekend of ze daar nog steeds werkt. Ze heeft een relatie met Louis Tomlinson van de boyband One Direction. 

Elounor.

De koppelnaam van Eleanor Calder & Louis Tomlinson is dus Elounor. Ze leerde elkaar kennen dankzij Harry Styles, hij stelde ze aan elkaar voor. Ze hebben nu al een jaar een relatie. Ze word vaak beschreven als de vrouwelijke versie van Louis. Weetjes.

- Voor Eleanor met Louis ging, was ze gewoon een fan. 
- Elounor kregen op 17 november 2011 een relatie. 
- Rihanna heeft een filmpje voor Eleanor ingezongen toen ze jarig was. 
- Ze heeft een hondje die Pepper heet. 
- Ze is enig kind. 
 

 

 

 

About Perrie Edwards.

Perrie Louise Edwards werd geboren op 10 juli 1993 in South Shields, Tyne and Wear. Haar moeder heet Deborah Hogg & haar vader Alexander Edwards. Ze zijn gescheiden toen Perrie nog jong was. Haar moeder is opnieuw getrouwd met Mark Duffy & haar vader met Joanna Wells. Ze heeft 1 broer, namelijk Jonnie. Ze heeft ook een stiefzus genaamd Caitlin Edwards. Dat is de dochter van haar vader dus. Ze heeft een relatie met Zayn Malik uit One Direction. Voor haar auditie zong ze You Oughta Know. 

Zerrie.

Zerrie is de koppelnaam van Zayn Malik en Perrie Edwards van Little Mix. Ze hebben sinds mei 2012 een relatie. Er werd altijd al gezegt dat ze een relatie zouden hebben gehad, maar daar is niets van waar. Ze vonden elkaar al langer tijd leuk, maar door hun drukke schema's konden ze geen relatie onderhouden. Ze leerde elkaar kennen tijdens The X Factor 2011. Perrie was kandidaat met Little Mix en Zayn kwam met One Direction optreden. Ze hebben samen wel echt een supercute hondje, genaamd Hatchi. Weetjes.

- Perrie heeft een kleine slokdarm, waardoor ze dingen groter dan een rijstkorrel niet kan doorslikken. 
- Ze is de jongste van Little Mix. 
- Haar favoriete One Direction liedje is More Than This. 
- Ze drinkt geen alcohol. 
- Ze is bang voor achtbanen. 


 

 

 

 

About Taylor Swift.

Taylor Alison Swift werd geboren op 13 december 1989 in Reading, Pennsylvania. Ze is de dochter van Andrea Gardner en Scott Kingsley Swift. Ook heeft ze een jongere broer, Austin. Ze is een Amerikaanse Country-singer, songwriter, muzikante en actrice. Ze heeft 4 albums & vele awards al op haar naam staan. Ze datet met Harry Styles van One Direction. 

 

 

 

Haylor.

Haylor is de koppelnaam van Taylor Swift & Harry Styles. Ze hebben nog niet lang een relatie, het is ook nog niet helemaal zeker of het bevestigd is, maar ik ga het hopen. Ze waren voor het eerst publiekelijk gespot tijdens een tripje naar de dierentuin in NYC samen met Baby Lux, de visagist van 1D en haar man. Haylor wordt van alle koppels het meest gehaat, omdat ze zeggen dat Taylor Harry gebruikt voor de fame. 

 

Weetjes.

- Ze zingt haar eigen liedjes ook onder de douche. 
- Ze is goed bevriend met Selena Gomez. 
- Ze kreeg haar eerste kus toen ze 15 jaar was. 
- Ze heeft 2 parfums. 
- Het getal 13 is haar geluksgetal. 
 

 

 

Stop The Hate.

Nu weet je wat meer over de meiden & lees je hoe geweldig zijn. En nee, ik zeg niet dat ze perfect zijn, maar dat is niemand. Maar om ze dan te gaan haten is wel heel erg laag. Deze meiden verdienen gewoon respect, ook van elke fake Directioner die ze haten. Ze hebben niets verkeerd gedaan en zeg nou niet dat ze je 'toekomstige' man hebben afgepakt, want dat gaat toch nooit gebeuren, alleen in je dromen misschien. Dus voor iedereen die ze haat:If you hate thesis girls, you will not let the boys love you.